HTML

Archívum

2010.11.25. 04:54 chrispy8

Kommunista OVi-sok

FIDESZ=KOSZ (Kommunista OVi-sok Szövetsége) Sokan sokféleképpen jellemezték már az Alkotmánybíróság jogkörét csorbító, az államfő szerepét háttérbe helyező és a magánnyugdíjpénztári tagok pénzeit zsarolással megszerezni próbáló Fidesz-t. Szerintem egyértelműen nem nevezhető Fiatal Demokraták Szövetségének a párt. Nem demokrata az, aki megszűnteti Magyarországon a jogállamot, mert úgy módosítja az AB jogkörét, hogy ne semmíthessen meg olyan törvényt, mely alkotmányellenes, ha az a magántulajdonhoz való jogot sérti, majd igyekszik lenyúlni a magánnyp-ak 3043 milliárdos vagyonát... Inkább kommunista.

Ha magukat még mindig fiatalnak nevezik, akkor inkább óvodásokra hasonlítanak. Orbán Viktor (OV) eltervezi, hogy kb. 7% lesz 2010-ben a költségvetés hiánya és akkor majd véghez viheti a forradalmát. Először az előző kormány idei költségvetésében keresnek csontvázakat - közben Kósa és Szijjártó kijelentéseivel bedöntik a forintot -, de nem találnak semmi újat, csak azt, hogy csakis szigorú költségvetési fegyelemmel lenne tartható az idei 3,8%-os hiány. Könyörög Brüsszelben a 7%-ért, de az EU orrára koppint, hogy ez elfogadhatatlan. Majd megpróbálják a költségvetésben elszámolni a magánnyugdíjpénztári rendszert, ám ez sem sikerül. Az OVi-sok aztán lecserélik a köztársasági elnököt egy lelkes kiskutyára, aki bármilyen törvényt aláír, és az sem gond, ha a parlament gyors kihirdetést kér. Még az is rendben van, ha megmondják neki, hogy házelnökként küldjön magának egy adótörvényt, amit köztársasági elnökként aláír. A teljhatalomnak azonban még marad egy gátja, az alkotmánybíróság. Nem gond, 2/3-al és a forradalom hangoztatásával még ezzel is el lehet bánni, amíg ki nem találnak maguknak egy új alkotmányt.

Ha az emberek zsebében kinyílt a bicska, akkor keveset mondtam. Fogjunk össze és kergessük el a Kommunista OVi-sokat a kiskutyájukkal együtt! És ha kell, hívhatjuk ezt ellenforradalomnak. Menjünk el ma november 25-én a Kossuth térre 20:00-kor. www.facebook.com/event.php

1 komment

Címkék: alkotmánybíróság magánnyugdíjpénztár


A bejegyzés trackback címe:

https://kommunistaovii.blog.hu/api/trackback/id/tr302471792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Müller őrmester 2010.11.27. 10:56:01

Hm.Hogy változik a világ. Régebben nácik voltak, most meg komcsik.
süti beállítások módosítása